BLOG

Yunanistan Vizesi İle Seyahat Edebileceğiniz Diğer Avrupa Ülkeleri

A -A +
Yunanistan Vizesi İle Seyahat Edebileceğiniz Diğer Avrupa Ülkeleri

Yunanistan, bir Schengen Bölgesi ülkesi olduğundan dolayı, Yunanistan vizesi ile pek çok ülkeyi ziyaret edebilirsiniz. Avrupa'nın neredeyse tamamını serbest bir şekilde dolaşma imkanı tanıyan bu vize türü oldukça önemli prosedürler içermektedir. Gezginlerin ve turistlerin özellikle tercih ettiği bir izin belgesi olan Schengen vizesi, başvuru sürecinde oldukça titiz detayları bünyesinde barındırmaktadır. Peki Yunanistan vizesi ile hangi ülkelere gidilebilir?

Yunanistan Schengen Vizesi İle Nereleri Ziyaret Edebilirim?

Yunanistan, üye olduğu ülkeler arasında serbest dolaşım hakkı tanıyan Schengen anlaşmasına dahildir. Schengen üyesi olan; Avusturya, Belçika, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Almanya, Macaristan, İzlanda, İtalya, Letonya, Litvanya, Lüksemburg, Malta, Hollanda, Norveç, Polonya, Portekiz, Slovenya, Slovakya, İspanya, İsveç ve İsviçre’de vize süreniz boyunca ekstra bir vize veya belgeye ihtiyaç duymadan sadece Yunanistan vizesi ile dolaşabilirsiniz.

Yunanistan Vizesi Almak Zor Mu?

Yunanistan vizesi almak çok da zorlu bir süreç değildir. Türkiye ile Yunanistan’ın arasındaki gelişmiş komşuluk ilişkilerinden dolayı bu vize kolaylıkla alınabilmektedir. Dikkatli olunması gereken tek ve en önemli nokta bu vizeyi alırken hiçbir detayın atlanmaması ve evrakların tam verilmesidir. Bu koşul sağlanarak uygun bir pasaportla başvuru yapıldığında seyahat amacınıza göre belirlenmiş bir süre içerisinde Yunanistan vizesi alabilirsiniz.

Yunanistan vizesini almanın zor olmadığından bahsetmiştik. Yunanistan’da oturan bir akrabanız veya yakınınız varsa çok daha hızlı ve kolay şekilde Yunan vizesi alabilirsiniz. Bunun dışında şayet Yunanistan’da bir iş görüşmesine gidiyorsanız, resmi bir davetiye vizenizin onaylanmasını çok daha kolaylaştıracaktır. Bununla birlikte daha önce herhangi bir Schengen ülkesinde bulunduysanız, Yunanistan’da AB üyesi bir Schengen Ülkesi olduğundan dolayı çok daha kısa sürede Yunan vizesi almayı başarabilirsiniz.

Re-Vize Profesyonel Vize Danışmanlığı şirketi olarak, uzun yıllardır bu alanda hizmet vererek sizleri maddi, manevi kayıp yaşamadan istediğiniz ülkeye seyahat edebilmeniz için çalışmaktayız. Yunanistan Schengen vize başvurusu hakkında ayrıntılı bilgi almak ve başvuru yapmak için bizimle telefon, Canlı Destek hattı ya da online randevu formu aracılığı ile iletişime geçebilirsiniz. Ankara, İstanbul ve İzmir’de bulunan ofislerimizi ziyaret ederek danışmanlarımız ile yüz yüze de görüşebilirsiniz.

 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.