BLOG

Yurt Dışı Vize İşlemleri İçin Re-vize Yanınızda!

A -A +
Yurt Dışı Vize İşlemleri İçin Re-vize Yanınızda!

Vize başvurusu nasıl yapılır? Aslında düşününce ilgili ülkenin konsolosluk veya büyükelçiliklerine gidebilirsiniz ya da bu kurumların yetkilendirdiği vize danışmanlık merkezleri, turizm/seyahat acentalarına müracaat edebilirsiniz. Her vize başvurusu için bir takım evrakların toparlanması gerekiyor. Banka hesaplarının gösterilmesi vs. gerekiyor. Baktığınız zaman vize işlemleri ile ilgili karşınıza çıkacak olan bilgiler aşağı yukarı bunlar olacaktır. 

Peki bu vize süreçlerini bu kadar karmaşık hale getiren ne? İnsanlar neden vize başvuruları yaparken her şeyi iki kere düşünüyorlar? 

Vize Belgeleri, Vize Politikaları, Vize…

Çünkü vize başvurularında, bir kişinin kendi gündelik yaşamına ek olarak takip etmesi epey zor ve değişken protokoller izleniyor. Mesela siz, İngiltere vizesine başvuru yaparken hazırlayacağınız belgeler ile Almanya vizesine başvuru yapamazsınız. Zira ülkelerin sizden istedikleri belgeler değişkenlik göstermektedir. Hatta ülkelerin vize türleri de değişkenlik gösterdiği için bunları takip etmek zor ve stresli olabilir. Örneğin Almanya'ya öğrenci vizesi ile mi gideceksiniz ya da çalışan vizesi ile mi? Sponsorunuz var mı yoksa kendi seyahatinizi kendiniz karşılayabilir misiniz? Süreç ne kadar değişkenlik gösteriyor değil mi? İşte bu gibi durumlar için yapılması gereken en doğru şey, bir vize danışmanlık firması ile hareket etmek.

Peki sadece iş, belgelerle mi sınırlı? Malesef ki vize başvuruları yüzde yüz olumlu sonuçlanmaz ve bu da birçok şeye bağlı olabilir. Fakat kendinizi çaresiz hissetmeye ve tüm bu zorlu süreci kendi başınıza geçirmeye çalışmanıza da gerek yok. Çünkü... 

Re-Vize Yanınızda!

Vize başvuru süreçleri pek çok insan için stresli geçebilir. Ülkelerin vize politikaları her tür çevresel, küresel faktöre karşı son derece duyarlıdır; yani yönetmelikler bir gün içerisinde, siz farkına bile varmadan değişebilir. Ayrıca vize başvurularınız için gereken evrakların eksiksiz olması, beyanatlarınızın açık olması çok önemlidir. Yapacağınız en küçük hata vize başvurunuzun iptal edilmesiyle sonuçlanabilir, ki bu durum daha sonradan yapacağınız vize başvurularını olumsuz etkilemektedir. 

Ama artık bu süreçleri tek başlarına ve zorluk içinde atlatmak istemeyenler profesyonel vize danışmanlığı hizmetlerine başvurabiliyor. Vize danışmanlığı şirketlerinin faaliyetleri, vize başvurularını sizlerin yerine yapan ve süreci gündelik olarak takip eden kalifiye ekipler tarafından yürütülür. Onların rehberliğinde yapacağınız vize başvurularının olumlu sonuçlanması garanti edilmektedir. 

Eğer profesyonel vize danışmanlığı hizmetlerinin nasıl verildiğini görmek istiyorsanız bizlere, Re-Vize Danışmanlık’a ulaşın. Bize aşağıda yer alan iletişim formundan ulaşabilirsiniz.

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.