BLOG

Yurtdışı Seyahat Sigortası Nasıl Yapılır?

A -A +
Yurtdışı Seyahat Sigortası Nasıl Yapılır?

Seyahatiniz boyunca sizi acil durumlarda koruyan seyahat sağlık sigortası, vize başvurunuzdaki en önemli noktalardan biri olup seyahat sürenizi tamamen kapsaması gerekmektedir. Hastalık, kaza, valiz kaybı gibi riskleri seyahatiniz sırasında güvence altına almayı amaçlayan Seyahat Sağlık Sigortası, Schengen vizesinde bir ön koşuldur, yaptırmanız zorunludur. 

En az bir hafta, en fazla bir yıllık yaptırabildiğiniz seyahat sağlık sigortası için verilen teminatlar sigorta şirketlerine göre değişiklik göstermektedir. AB/Schengen bölgelerine girmek isteyen kişilerin yaptırması zorunlu olan bu sigortayı yaptırırken; tüm Avrupa Birliği ve Schengen ülkelerinde geçerli olmasına, teminat limitinin 30.000 ila 50.000 Euro arasında olmasına, ani hastalık ve acil durumlarda ayakta tedavi masraflarını ve hastanede acil yatılı tedavi ve hastalık halinde ikamet edilen ülkeye transfer masraflarını karşılamasına, ölüm durumunda naaşın yurda nakli veya vefat edilen yerde defin masraflarını kapsamasına dikkat edilmelidir. 

Yurtdışı seyahatinizde yalnızca güvence sağlamak değil aynı zamanda sağlık danışmanlığı ve tıbbi asistans hizmeti de alacağınız Seyahat Sağlık Sigortasını Re-Vize Profesyonel Vize Danışmanlığı üzerinden yapabilirsiniz. Seyahatiniz süresince içinizin rahat olması için sigortanızı yaptırın, tatilinizin tadını çıkarın. 

İzmir ve Ankara’daki ofislerimizde görev alan danışmanlarımız aklınıza takılan bütün soruları cevaplamaktan memnuniyet duyacaktır. Yurtdışı çıkış işlemlerinizi sorunsuz yürütmek için vakit kaybetmeyin, bizimle iletişime geçin. 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.