BLOG

Yurtdışı Vize İşlemleri

A -A +
Yurtdışı Vize İşlemleri

Yurtdışına çıkmak istediğinizde gideceğiniz ülkeye göre prosedürü değişiklik gösteren vize başvuru süreci başlamaktadır. Her ülkenin prosedüründe yer alan ve sabit yapılması gerekenlerden biri; çalışma durumunuza göre evrakların eksiksiz olarak hazırlanmasıdır. Çalışma evraklarınızı hazırlayıp profesyonel vize ekibimize ilettiğinizde yurtdışı vize işlemlerinize başlanmaktadır. İşlemler evraklarınızın kontrolüyle başlamaktadır. Sonrasında başvurunuz için gerekli olan şahsi dilekçeniz, başvuru formunuz, seyahat sağlık sigortanız, uçak ve otel rezervasyonlarınız uzman ekibimiz tarafından hazırlamaktadır. Tüm bunlar hazırlanırken aynı zamanda seyahat tarihinize uygun olarak vize randevunuz alınır.

İlk defa vize başvurusu yapıyorsanız birçok ülke için parmak izi vermeye şahsen gelmeniz gerekecektir. Bu süreç boyunca profesyonel ekibimiz sizlere eşlik etmektedir. İşlemleriniz tamamlandığında da ekibimiz pasaportunuzun takibini ve vizeniz sonuçlanınca gönderimini titizlikle yapmaktadır. Vize başvurunuzu eksiksiz evraklar ve doğru beyan ile yapmanız olumlu bir sonuç almanızda etkendir. Alacağınız her vize bir sonraki başvurunuzda sizlere referans olmaktadır.

Yurtdışı seyahat planlarınız için vize işlemlerini nasıl yapacağınız konusunda desteğimizi almak için bizlere müşteri temsilcilerimiz aracılığıyla ulaşabilirsiniz. Dilerseniz yüz yüze görüşmek için İzmir ve Ankara’da bulunan ofislerimizi de ziyaret edebilirsiniz. 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.