BLOG

Ziyaret Edilmek İçin Pek Çok Sebebi Olan Ülke: Kanada

A -A +
Ziyaret Edilmek İçin Pek Çok Sebebi Olan Ülke: Kanada

Kanada, Kuzey Amerika kıtasının en kuzeyinde yer alır. Ülke, yüksek kaliteli eğitim veren üniversiteleri, kapsamlı dil kursları ve refah seviyesinin son derece yüksek olması sebebiyle yaşamak ve ziyaret edilmek için tercih edilen ülkelerin başındadır. Ziyaret edilmek için pek çok sebebi olan ülkeye en çok eğitim amaçlı gidilmektedir. Son dönemlerde ülkenin, hem eğitim hem de kariyer alanlarında sıklıkla tercih edilmesinde hükümetin ülkeye gelenlere uyguladığı politikanın önemi büyüktür. Kanada, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına vize uygulayan ülkelerden biridir.

Nüfus yoğunluğu 33 milyon olan ülkede 40 bin Türk, Kanada’da yaşamaktadır. Bu azımsanmayacak kadar ciddi bir rakamdır diyebiliriz. Dolayısıyla ülke, Türk vatandaşlarına rahat bir şekilde vize verebilmektedir. Başvuru prosedürleri her ne kadar titiz olsa da, dikkat etmeniz gereken unsurları profesyonel bir şekilde hazırlarsanız, Kanada vizesini rahatlıkla alabilirsiniz.

Yaşamak İçin En Çok Tercih Edilen Ülkelerden Biri: Kanada

Yapılan bazı araştırmalar, ülkenin refah seviyesinin oldukça yüksek olmasından dolayı Kanada'nın yaşamak için en çok tercih edilen ülkelerden biri olduğunu söylüyor. Toronto, Montreal, Ottawa ve Vancouver en yaşanabilir şehirleri arasındadır. Yüksek ve kaliteli yaşam standartları ile Amerika’ya bir çok açıdan benzeyen Kanada, her yıl kapılarını binlerce  göçmene açmaktadır.

Kanada Vizesi Başvurum Ne Zaman Sonuçlanır?

Kanada’ya seyahat etmeden önce vize başvurusu yapmanız gerekmektedir. Seyahat amacınıza göre vize türleri çeşitlilik göstermektedir. Ayrıca ülke İngiltere gibi, yeşil pasaport sahiplerine vize uygulamaktadır. Başvurular, yetkili vize işlem merkezleri üzerinden gerçekleştirilir. Ve başvurunuz Ankara Konsolosluğu tarafından değerlendirilir. Kanada, uzun süreli vize verme eğiliminde olup başvurunuz olumlu ise çoğu zaman pasaportunuzun geçerlilik süresinin sonuna kadar vize vermektedir. Başvuru süreci 7-14 gün içinde tamamlanır.

Vize başvurusu yaparken dikkat etmeniz gereken bazı unsurlar bulunmaktadır. Bunlardan en önemlisi ve ilki, sizden istenen belgelerin konsolosluğa düzgün ve tam bir şekilde sunulmasıdır. Ayrıca pasaportunuzun 10 yıldan uzun süre eski olmaması şartı aranmaktadır. Gireceğiniz mülakatlarda kendinizi açık ve net bir şekilde ifade etmeniz gerekmektedir. Aksi halde vizeniz olumsuz sonuçlanır.

Vize süreçlerinin tüm olumsuz ve sıkıcı detaylarından sizi alıkoyacak bir profesyonel yardım, Kanada vizenizin olumlu ve hızlı sonuçlanmasına olanak sağlar. Son derece ince detaylar gerektiren bu süreç için İzmir, Ankara ve İstanbul ofislerimizi ziyaret ederek, alanında kendini geliştirmiş uzman vize danışmanlarımız ile görüşebilirsiniz. Kanada Konsolosluğu, bu tarz bir durum için profesyonel bir yardım almanın gerekliliğini vurgulamaktadır.

 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.