BLOG

Amerika Çalışma Vizesi İle Hayallerinize Merhaba Deyin

A -A +
Amerika Çalışma Vizesi İle Hayallerinize Merhaba Deyin

Amerika çalışma vizesi ABD'de kaliteli iş bulmak isteyen kişilerin sıklıkla başvurduğu bir vizedir. Amerikan vize türlerinin geneli gibi alması da kolay değildir. Amerika, eski Amerika değil ve artık herkesi de ülkeye almıyorlar. Ayrıca Amerikan otoriteleri, kendi ülkenizde sabıkanızın bulunup bulunmadığına, sicilinizin temiz olup olmadığına azami derecede dikkat ediyor.

Gözünüz Korkmasın!

Amerikan vizesi için geçen süreç, vize politikalarından dolayı en çok değişkenlik gösteren süreçlerden biridir. En küçük bir hatanızın başvurunuzun olumsuz sonuçlanmasına neden olabileceği bir başvuru süreci sizleri bekliyor. Fakat gözünüz korkmamalı, Amerika’da çalışma hayallerinizin gerçekleşmesini, kolaylıkla garantiye alabilirsiniz. 

Fakat biz yine de kendiniz başvurunuzu yapmanız halinde nelere ihtiyacınız olabileceğinden ve sürecin genelinden kısaca bahsedelim. 

Ne Yapmalı?

Amerika’da bir değil birden fazla çalışma vizesi türü bulunmaktadır. Bu tür bir vizenin olmazsa olmaz şartlarından biri, diğer Amerikan vizelerinde olduğu gibi sponsor şartıdır. Bu “sponsor”, sizin adınıza Amerikan Çalışma Bakanlığı’na başvuru yapacak, ülkeye girişinize aracı olacak kişi veya kurumdur. Bu başvurunun olumlu sonuçlanması dahilinde ilgili sponsor kurum size işe alındığınızı kanıtlayan evrakları gönderir ve çalışma vizesi başvurunuza hak kazanmış olursunuz.
Bu vizeler belirli bir zaman dilimini senelik kotalar halinde kapsamaktadır. Bundan dolayı alımlar kura yöntemiyle (fırsatlar ülkesi) yapılmaktadır. Ayrıca alacağınız çalışma vizesi türünün orada başvurduğunuz iş grubu dahilinde olması çok önemlidir. 

Tüm bunların dışında, çalışmak istediğiniz kurumdan sonra Çalışma Bakanlığı da sizin yeterlilik durumunuzu ölçecektir. Eğer buradan onay kararı çıkmazsa, Amerika’dan sizi davet eden kurum sizinle çalışmak istiyor olsa da çalışma izni almaya hak kazanamazsınız.

Profesyonel Yardım Alın

Amerikan vizesi, alması zor bir vize. Avrupa’dan alınacak vizeler bile oldukça değişkenlik gösterebiliyorken bu ülke çevresel, küresel faktörlerden çok daha fazla etkileniyor. Amerika’da gümrük memurlarının sizi uygun bulmaması durumunda bile ülkeye girmeme ihtimaliniz olabiliyor. Gerekli evraklarınızın gideceğiniz her görüşmede eksiksiz olarak yanınızda bulunması zorunlu. Bir hata çıkması durumunda vize başvurunuz iptal edilecektir ve bu durum sonraki vize başvurularınızı da olumsuz etkileyecektir. 

Yurt dışına gitmek isteyen pek çok kişi gibi; eğer vize işlemlerinizin yükünü bu alanda tecrübeli profesyonel bir ekibin eline teslim etmek isterseniz iş değişir! Danışmanlık ekibimiz sizin adınıza başvuru süreçlerinizi yönetecek ve sonuçlandıracak. Olumlu sonuçlanan başvuruları garanti ediyoruz.

Bize ulaşmak ve profesyonel vize danışmanlığı hizmetlerimizden yararlanmak istiyorsanız online randevu formunu doldurarak bizlere ulaşabilirsiniz.

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.