BLOG

Hollanda Vizesi İçin Gerekli Evraklar

A -A +
Hollanda Vizesi İçin Gerekli Evraklar

Avrupa'nın en özgürlükçü ve kendine has ülkelerinden biri olan Hollanda, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına vize uygulayan ülkelerin başında gelmektedir. Oldukça liberal bir görüşe sahip olan ülke yönetimi bu sebepten dolayı ülkenin en büyük kenti Amsterdam’ı bir turizm cenneti haline getirmeyi başarmıştır. Aynı zamanda Hollanda, bünyesinde Avrupa’nın en gelişmiş sanat müzelerini de barındırmaktadır. Ülkeye her açıdan gitmek mümkündür. Peki Hollanda vizesi alırken yanımızda bulundurmamız gereken evraklar hangileridir?

Hollanda Vizesi Ve Süreci Hakkında

Hollanda Schengen vizesine başvurmak için dikkat etmeniz gereken belli başlı unsurlar vardır. Örneğin pasaportunuzla ilgili unsurlardan bahsedelim, 10 yıldan eski olmaması gereken pasaportunuzun en az 2 adet boş sayfası bulunmalıdır. Seyahatinizin bitiminden itibaren 3 ay daha geçerliliği bulunması gereken pasaportunuzun aynı zamanda yıpranmamış olmasına da dikkat etmelisiniz. 2 adet olarak sunduğunuz biyometrik fotoğrafınızın uygun ölçülerde olduğuna ve güncel halinizi yansıttığına da dikkat etmeniz gerekmektedir. Hollanda Schengen vizesi için gerekli diğer evraklar ise, eksiksiz ve doğru bilgilerle doldurulmuş başvuru formu, tam vukuatlı nüfus kayıt örneği ve kimlik fotokopisi, finansal durumunuzu gösteren bilgiler ve mesleki bilgilerinizi gösterir evraklardır. Mesleğinize göre hazırlamanız gereken özel evraklar bulunabilir ve eğer 18 yaşından küçükseniz, seyahatiniz başka biri tarafından karşılanacaksa ya da emekliyseniz buna göre hazırlamanız gereken belgeler de bulunmaktadır.

Son olarak rezervasyon bilgilerinizi ve seyahat sağlık sigortanızı konsolosluğa diğer evraklarınızla birlikte ibraz etmelisiniz. Konsoloslukların çalışma saatlerini ve tatil günlerini dikkate alarak başvurunuzu yaptığınızda 15 iş günü içerisinde sonuçlanması muhtemel olan vize başvurunuzda aklınızda bulundurmanız gereken bir diğer unsur konsoloslukların gerekli gördüğü takdirde sizden ekstra evrak talep edebilmeleridir. Bu nedenle başvurularınızı ne kadar erken yaparsanız sizin için o kadar sakin bir süreç olur.

Sorunsuz Hollanda vizesi almak, herhangi bir maddi, manevi ve zaman kaybı yaşama riskinizi en aza indirmek, daha detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. İzmir, İstanbul ve Ankara’da bulunan ofislerimizi ziyaret ederek Re-Vize Profesyonel Vize Danışmanlığı’nın alanlarında uzman ve deneyimli vize danışmanları ile birebir görüşebilir, prosedür hakkında detaylı bilgi alırken süreci sizin adınıza yürütmelerini talep edebilir ve seyahat sağlık sigortası, ulaşım ve konaklama hakkında da ücretsiz danışmanlık yapmalarını isteyebilirsiniz.

 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.