BLOG

Hollanda Ticari Vizesi Nasıl Alınır?

A -A +
Hollanda Ticari Vizesi Nasıl Alınır?

Hollanda Krallığı'nı meydana getiren dört ülkeden biri olan Hollanda, bugün bir çok Türk vatandaşının yaşadığı bir Avrupa ülkesidir. Topraklarının çok büyük bir kısmı Batı Avrupa'da bulunan ülkenin Karayip Adaları'nda da toprağı bulunmaktadır. Başkent Amsterdam, Avrupa'nın önemli kentlerinden biridir ve hem turistik açıdan hem de ticari açıdan özellikle ziyaret edilen şehirlerin başında gelmektedir. Peki Hollanda ticari vizesi nasıl alınır?

Hollanda Ticari Vize Detayları

Hollanda’ya ticari amaçla seyahat etmeyi planlıyorsanız, öncelikle seyahatinizin Hollanda Konsolosluğu tarafından ‘ticari vize’ kapsamında değerlendirilebilmesi için bazı şartları taşımanız gerekecektir. Bunların en önemlisi, başvuru sahibinin mesleğiyle ilgili bir fuara katılacak olması veya davetiye üzerine Hollanda’daki bir firmayla görüşmeye gidiyor olmasıdır. Hollanda’dan ticari vize alabilmek için hazırlamanız gereken bazı evraklar bulunmaktadır. Örneğin, ticari vize başvurularında, davet eden Hollandalı firmanın davetiyesi antetli kâğıda yazılmış, imzalı ve kaşeli olmalıdır. Fuar için vize başvurusu yapanların fuar biletlerini ibraz etmeleri avantaj sağlayacaktır. Evraklarınızı eksiksiz hazırlamanız vize başvurunuzun olumlu sonuçlanması ve uzun süreli vize alabilmeniz açısından önemlidir. Hollanda’ya vize başvurusu yaparken tercih edeceğiniz vize türü ile ilgili belgelerinizi doğru şekilde sunmadığınız takdirde başvurunuzun olumsuz sonuçlanması muhtemeldir.

Vize Başvuru Aşaması

Başvurunuz sırasında profesyonel ekibimizden yardım alarak bu süreci hızlı ve eksiksiz bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Vize başvurularının onaylanması sonucunda aldığınız her vizenin gelecekteki başvurularınızda size referans olacağınız hatırlatmak isteriz. 2014’te uygulamaya giren prosedür nedeniyle, Schengen vizesi için ilk kez başvuru yapıyorsanız parmak izi vermeniz gerekecektir. Verdiğiniz parmak izi 5 yıl boyunca geçerli olacaktır. Bu işlemden sonraki vize başvurularınızı profesyonel ekibimiz ile sonuçlandırabilir, uzun süreli vizenizi yorulmadan alabilirsiniz. Parmak izi randevunuz esnasında danışmanlarımızdan biri size eşlik edecektir.

Schengen Vizesi Nedir?

26 ülkeye serbest dolaşım hakkı tanıyan Schengen vizesi, oldukça önemli bir izin belgesidir. Özellikle turistlerin sıklıkla başvurduğu bir vize çeşidi olan Schengen, adını 1985’te Almanya, Fransa, Lüksemburg ve Belçika arasında serbest dolaşım anlaşmasının imzalandığı Lüksemburg kasabasından alan Schengen vizesi, Avrupa ülkelerinin büyük çoğunluğuna seyahat edebilmek için almanız gereken bir vize türüdür. Schengen vize başvurunuzda, seyahat amacınız izleyeceğiniz yol için kilit unsurdur. Oldukça kapsamlı bir vize olan Schengen vizesinde, elbette prosedürler sıkı ve evrak denetimleri de detaylı yapılmaktadır. Süreci doğru yönetebilmek, evraklarınızın eksiksiz ve doğru hazırlanması Schengen vizenizi sorunsuz bir şekilde almanızda önemlidir.

Vize başvurusunda bulunmak ve detaylı bilgi almak için uzman vize danışmanlarımız ile görüşebilirsiniz.

 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.