BLOG

Korona Sürecini Dert Etme Vize İşlemlerini Re-vize İle Garantile

A -A +
Korona Sürecini Dert Etme Vize İşlemlerini Re-vize İle Garantile

Koronavirüsü, 2020 yılından beri dünyanın her yerini etkiledi. Hala da onun etkisi altında yaşamaya devam ediyoruz. Koca koca şehirler kapatıldı, büyük karantina deneyimleri oldu, daha önceden yaşamadığımız pek çok zor duruma göğüs germek zorunda kaldık. Bu süreç henüz bir sonuca varmış durumda değil, aşı çalışmalarında bir yerlere gelindiği görülüyor. Böylesi bir zamanda elbette vize işlemleri, yurt dışı seyahati gibi hareketlerin nasıl uygulanabileceği tartışılıyor, korona sürecinde vize işlemlerinin daha zor mu daha kolay mı olacağı konuşuluyor. 

Mevcut Dönem: Farklılıklar Denizi

Pandeminin ilk döneminde yoğun vaka artışı sebebiyle ülkeler yolcu alımına kapanmıştı. Bu uygulamalar, durumun daha fazla kontrol altına alınmaya başlamasıyla son bulmaya başladı. Fakat yine de hala süregelmekte olan bu süreçte vize sürecinin nasıl olacağını merak eden, nereye nasıl başvurular yapması gerektiğini merak eden, hangi sağlık kontrollerine girip hangi kriterleri belirtmesi gerektiğini soranlar var. Normaldir, zira daha önceki yazılarımızda da belirtmiştik ki vize alım süreçleri ülkeden ülkeye, kişiden kişiye ve dünyanın içinde bulunduğu politik, ekonomik vs. durumlara göre değişkenlik gösterebiliyor. Korona süreci tam olarak böylesi farklılık yaratan süreçlere örnek. 

Profesyonel Danışmanlığın Önemi

Bu sürecin öncesinde de vize başvuruları ve süreç takibi konularında büyük ölçüde ağırlığınızı üstlenen profesyonel vize danışmanlık firmaları vardı, hala varlar. Günümüzde her ülkede değişen vaka sayıları, farklı ülkelerin vize politikalarına aydan aya hatta bazen günden güne etki edebiliyor. Böylesi değişken bir ortamda vize başvurunuzu kendi başına yapmanız hata ihtimalini yükseltir. Olumsuz sonuçlanan vize başvuruları da sonraki başvurularınıza olumsuz etki yapacak faktörler haline gelir. 

Bu noktada kaliteli bir profesyonel vize danışmanlığı hizmetinin önemi ortaya çıkıyor. Re-Vize Danışmanlık olarak, gün be gün değişebilen vize politikalarının olduğu bir dünyada, yurt dışı seyahati işlemlerini sizler için kolaylaştırmayı teklif ediyoruz. 

Eğer siz de bu zorlu süreci daha rahat geçirmek, vize başvuru süreci takibi yapmak yerine kendi işleriniz ve hayatınız ile ilgilenebilmek, planlarınızı daha rahat yapabilmek istiyorsanız bize ulaşın. Profesyonel vize danışmanlarımızla yükünüzü hafifletmemize, vize başvurularınızı garantilememize izin verin! 
Bize ulaşmak için internet sitemizde yer alan online randevu formunu doldurabilirsiniz.
 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.