BLOG

ABD'den Davetiye İle Vize Almak Kolay Mıdır?

A -A +
ABD'den Davetiye İle Vize Almak Kolay Mıdır?

ABD, güçlü ekonomisi, siyasi yapısı, sunduğu bir çok alternatifler ile bugün pek çok kişinin yaşamak, eğitim almak ve turistik amaçlı ziyaret etmek istediği ülkelerin başında gelmektedir. "Amerikan Rüyası" tabirinin hakkını veren ülke, ziyaretçilerine bir çok açıdan avantaj sunmaktadır. Ülke diğer ülkelere göre nispeten zor vize veren bir yer olarak gözükse de profesyonel bir yardım ve titiz bir çalışma ile vizenizi kolayca alabilirsiniz. Vize sürecini kolaylaştıran etmenlerin başında ise davetiye gelmektedir.

Davetiye İle Amerika Vizesi Almak

Vize davetiyesi ya da diğer adıyla davet mektubu; vize uygulayan bir ülkeye seyahat etmek isteyen kişi için, vizesine başvurulan ülkede yaşayan birisinin, ilgili konsolosluğa hitaben yazdığı ve o kişiyi kendisini görmeye davet etmek istediğini anlattığı mektuba vize davetiyesi ya da davet mektubu denir.  Vize davetiyesinin onay tarihinden itibaren 6 ay geçerliliği bulunmaktadır. Pek çok ülkeye bu mektup ile gidebilirsiniz. Konsolosluklar davet mektubuna oldukça sıcak bakmakta ve vize alım süreçlerinde olumlu bir belge olarak saymaktadır.

Kalıcı olarak yaşantısını Amerika’da sürdüren bir yakınınız varsa vize alma süreciniz çok daha kısalacaktır. Amerika’da ikamet eden veya Amerikan vatandaşı olan bir yakına veya akrabaya sahipseniz, ABD size vize vermeye gayet pozitif bakacak bir ülkedir. Söz konusu yakınınız ABD’ye gelmeniz için size resmi bir davetiye de göndermişse vize alma süreciniz gözle görülür ölçütte kısa sürecektir.

Başvuru işlemlerinizde profesyonel destek almak, prosedürleri doğru şekilde yerine getirdiğinizden ve doğru evrakları eksiksiz olarak toparladığınızdan emin olma avantajı sağlamaktadır. Re-Vize Profesyonel Vize Danışmanlığı gibi yetkilendirilmiş bir vize danışmanlık firması vize işlemlerinizin olumlu sonuçlanma ihtimalini maksimuma çıkarmaktadır. Amerika vizesi için ayrıntılı bilgi almak ve başvuru işlemlerinizi başlatmak için vakit kaybetmeden bizimle iletişime geçebilirsiniz. Sorunsuz Amerika vizesi almak için, Ankara, İzmir ve İstanbul’da bulunan Re-Vize Profesyonel Vize Danışmanlığı ofislerine gelerek alanlarında uzman ve deneyim sahibi danışmanlarımız ile yüz yüze görüşebilirsiniz. Maddi, manevi kayıp yaşamadan Amerika vizesi almak için ofislerimize uğramadan önce dilerseniz telefon veya Canlı Destek hattı üzerinden bilgi ve randevu da alabilirsiniz.

 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.