BLOG

Fransa Vize Ücretleri Ne Kadar?

A -A +
Fransa Vize Ücretleri Ne Kadar?

Dünya'nın önemli ülkelerinden biri olan Fransa, bugün pek çok turistin ziyaret ettiği ülkelerin başında gelmektedir. Kendine özgü sokakları, romantizmi ve dillere destan şehirleri ile Fransa, bugün pek çok kişinin ziyaret ettiği ülkelerin başını çekmektedir. Avrupa Birliği’nin kurucularından ve en büyük üyelerinden biri olan Fransa, 26 Avrupa ülkesi arasında sınır-pasaport kontrolü olmadan serbest dolaşım hakkı tanıyan Schengen Birliği’ne de üye olması itibariyle Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına vize uygulayan ülkelerden biridir. Vize ücretleri her sene değişebildiği için, bu konuda çıkan haberleri iyi takip etmek gerekmektedir. Fransa vize ücretleri ne kadardır?

Fransa Vize Türleri: Aile Birleşimi Vizesi

Ücret bilgisine geçmeden önce, bir kaç vize türüne değinmekte fayda var. Vize türleri seyahat amacına göre değişmektedir. Aile birleşimi, halk arasında “evlilik vizesi” olarak da bilinen uzun süreli vize alım sürecinin adıdır. Fransız vatandaşıyla Türkiye dışında evlilik yapan Türk vatandaşları tarafından başvurulan özel bir vize türüdür. Bu özelliği nedeniyle hem talep edilen evraklar hem de yapılan incelemeler açısından diğer vize türlerine nazaran çok daha ayrıntılı ve uzun bir sürece tabi olmaktadır. Fransa aile birleşimi için gerekli olan belgelerin ne olduğunu öğrenmek için uzman vize danışmanlarımız ile ücretsiz görüşebilirsiniz.

Fransa Vize Türleri: Eğitim Vizesi

Burada herhangi bir şekilde eğitim almayı düşünüyorsanız eğitim vizesine başvuruda bulunmanız gerekmektedir. Fransa eğitim vizesi başvurusu yaparken dikkat etmeniz gereken en önemli noktalar masraflarınızın nasıl karşılanacağını iyi belgelemek ve motivasyonunuz olacaktır. Fransa’da eğitim aldığınız sürece masraflarınızı bir sponsor yardımıyla veya hibe/burs alarak yahut aile yardımıyla karşılayabilirsiniz. Masraflarınızı size sponsor olan bir kişi karşılayacaksa, bu taahhüt sponsorunuzun banka hesabında bulunan meblağ ile belgelenecektir. Fransa eğitim vizesi başvurusu için Re-Vize ayrıcalığından faydalanabilirsiniz.

Fransa Vize Türleri: Çalışma Vizesi

Tebrikler! Fransa’da yeni bir iş buldunuz ve yerleşmek istiyorsunuz. Bu noktada ihtiyaç duyacağınız en önemli konulardan biri çalışma vizesi olacaktır. Fransa çalışma vizesi, Fransa’da faaliyet gösteren bir firmada çalışabilmek ve bu ülkede oturma hakkı kazanabilmek için başvurulan uzun süreli bir vize türüdür. Fransa’da bir firmayla anlaşıp iş sözleşmesi yaptıktan sonra bu vizeye başvurabilirsiniz. Ancak başvurmadan önce Fransa’nın bu vize türü için katı kurallar uyguladığını, bu nedenle sürecin tüm ayrıntılarının tam ve eksiksiz yürütülmesi gerektiğini akılda bulundurmalısınız.

Fransa vize ücretleri vize türüne göre değişkenlik göstermektedir. Vize harç ücretleri hakkında detaylı bilgi almak ve başvuruda bulunmak için uzman vize danışmanlarımız ile görüşmeniz en doğru hamle olacaktır. Bize online iletişim formundan ulaşabilir ya da Whatsapp hattımıza mesaj bırakabilirsiniz.

 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.