BLOG

Çalışma Vizesi Kaç Günde Sonuçlanır?

A -A +
Çalışma Vizesi Kaç Günde Sonuçlanır?

Türkiye Cumhuriyeti bir vatandaşın, yurt dışında bulunan bir firma ile iş sözleşmesi yapması ve bunun sonucunda ilgili ülkeye yaşamak ve çalışmak için başvuruda bulunması gereken vize türü çalışma vizesidir. Çalışma izni vizesi uzun süreli bir vize türü olduğu için D tipi vize kategorisinde yer almaktadır ve son derece titiz detayları bünyesinde barındırmaktadır. Yapacağınız en küçük bir hata, tüm emeklerinizin boşa gitmesi demektir. "Çalışma vizesi kaç günde sonuçlanır?" sorusunun cevabına geçmeden önce, vize ile ilgili biraz daha ayrıntı vermekte fayda var.

Çalışma Vizesi Ve Detayları Hakkında Bilgiler

Vize süreçleri ülkelerin kendi prosedürlerine göre değişkenlik göstermektedir. Buna bağlı olarak sizden istenen evraklar da çeşitlilik gösterecektir. Her yıl vize prosedürleri değişebilmektedir bu yüzden çıkan haberleri, belgelerin güncel olup olmadığını takip etmenizde fayda var. Çalışma vizeleri, oturum izni de verdiği için son derece kompleks bir yapıdadır ve sürecinde titiz davranmak gereklidir. Pek çok alt kategoriye ve titizlikle yürütülmesi gereken bir sürece sahip olan bu vize türünde en ufak bir eksik sizi yurt dışında başlayacak kariyerinizden alıkoyabilir. Konsolosluklar tarafından da tavsiye edilen danışmanlık hizmetini nereden alacağınız da çok önemlidir. İşinin ehli, daha önce bu vize türünde tecrübe edinmiş, sürece tamamen hâkim Re-Vize danışmanları sizin adınıza süreci takip etmekle birlikte ihtiyaç duyacağınız her türlü bilgiyi de sağlayacaktır.

Çalışma İzni Vizesi Kaç Günde Sonuçlanır?

Vizelerin kendi prosedürleri, ülkeden ülkeye göre değişkenlik gösterebileceğinden bahsetmiştik. Vizelerin sonuçlanma süreci de değişkenlik gösterir ancak en az 15 en fazla 6 ay içerisinde vizeniz sonuçlanır. Hazırlamanız gereken başlıca evraklar arasında ise; 10 yıldan eski olmamak kaydı ile pasaportunuz, vize başvuru formunuz, 2 adet biyometrik fotoğrafınız, nüfus kayıt örneğiniz, kimlik fotokopiniz, yurt dışındaki firmadan işvereniniz tarafından elde edilen iş izni, sözleşmeler, özgeçmişiniz, diplomanız, varsa sertifikalarınız olarak sıralanmaktadır.

Çalışma izni vizesine başvuruda bulunmak, daha detaylı bilgi almak ve süreci profesyonel bir ekip ile birlikte yürütmek için uzman vize danışmanlarımız ile görüşebilirsiniz. Bize online iletişim formundan ulaşabilir ya da Whatsapp hattımıza mesaj bırakabilirsiniz.

 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.