BLOG

Türkiye'den Yurt Dışına Uçuşlar Ne Zaman Başlayacak?

A -A +
Türkiye'den Yurt Dışına Uçuşlar Ne Zaman Başlayacak?

İlk olarak Çin’de görülen ve sonrasında ise tüm dünyaya yayılan koronavirüs, özellikle yurt içi ve yurt dışı seyahatlerini oldukça etkilemişti. Yaklaşık 3 ay süren kişisel karantina dönemi 1 Haziran itibari ile biterek normalleşme sürecine geçildi. Kişilerin bu süreçte aklına takılan belli başlı sorular bulunmaktadır. Türkiye'den yurt dışına uçuşlar ne zaman başlayacak? Ülkeler ziyaretçilere vize vermeye başladı mı? Vize süresi dolmayan ancak bu süreçte yurt dışı seyahati gerçekleştiremeyen kişilerin vize süreci ne olacak?

Ülkemizdeki bazı uçuş firmaları, yurt dışına seyahat tarihlerini açıkladı. Yapılan açıklamaya göre ilgili firmalar, yurt dışı uçuşlara 18 Haziran'da başlayacak dendi.  Bu süreçte yolcuların ve uçuş firmalarının tüm tedbirleri alması gerektiği yönünde de açıklamalar yapıldı. Uçaklara maskesiz yolcu alınmayacak ve en az 1.5 metre olacak şekilde yolcular yerlerine oturtulacak.

Revize Vize Randevu Talep Takip Simulasyonu İle Vize Başvurusu

Koronavirüs salgınının yurt dışı seyahatleri ile ilgili yarattığı olumsuz durum nedeniyle, vize başvuru randevuları açıldığında yoğunluk yaşanmaması adına randevu talep simulasyonu oluşturduk. Revize Randevu Talep Simulasyonu, pek çok ülkenin vize başvuru süreçlerine uygun olarak kurgulanmıştır. Bu simülasyon tamamen ücretsiz olup, randevular açıldığında ziyaretçilere öncelikli vize başvurusu olanağı sunmaktadır. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak ve ücretsiz bir şekilde takip simülasyonumuzdan yararlanmak için uzman vize danışmanlarımız ile görüşebilirsiniz.

Korona Süresinde Seyahat Edemeden Vize Süresi Dolan Kişilere Müjde

Seyahatlerin iptal edildiği COVID-19 sürecinde herhangi bir yurt dışı seyahati gerçekleştiremeyen fakat vize süresi dolan kişiler, ileri bir tarihte seyahat etmek için yeniden vize talebinde bulunabilecekler. Üstelik bunu sadece 28 € karşılığında yapabilecekler. Fransa Konsolosluğu'nun açıkladığı bilgiye göre bu başvuruyu gerçekleştirecek olan kişiler, konsolosluğun almış olduğu 80 € yerine sadece 28 € ödeyerek yeniden vize talebi oluşturabilecekler. Süreç ile ilgili daha detaylı bilgi almak adına yine vize danışmanlarımız ile görüşebilirsiniz.

Tüm vize başvurularında profesyonel ekibimiz ile birlikte yanınızdayız. İzmir, Ankara ve İstanbul ofislerimizi ziyaret ederek alanında uzman vize danışmanlarımız ile yüz yüze görüşebilir ya da bize online iletişim hattımızdan ulaşabilirsiniz.

 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.