BLOG

Vize Hayallerinizi Ertelemeyin: Gideceğiniz Yerde Re-vize Farkıyla Rahat Edin

A -A +
Vize Hayallerinizi Ertelemeyin: Gideceğiniz Yerde Re-vize Farkıyla Rahat Edin

Yurt dışına çıkacak kişiler için vize süreci oldukça titiz detayları barındıran bir süreçtir. Prosedürleri yanlış takip etmeniz, eksik/yanlış evrak hazırlığı gibi durumlar size maddi, manevi kayıplar yaşatabilir. Bu süreçte yapacağınız en mantıklı seçim, profesyonel bir vize danışmanlığı almak olacaktır.

Türk vatandaşlarına vize uygulayan ülkelerin vize başvuru süreçleri ve prosedürleri birbirinden farklı olsa da bir ortak noktaları vardır: Vize başvurusu, pek çok prosedüre uygun hareket etmeyi gerektiren, zaman alan bir süreç olup yanlış yönetildiğinde olumsuz sonuçlanma ihtimali yüksektir. Reddedilen vize başvurularına itiraz etmek her ne kadar mümkün olsa da bu durum aynı süreci tekrar yaşamayı gerektireceğinden ekstra vakit kaybına neden olmakta, üstelik reddedilen vize başvurunuz gelecekteki başvurularınız için olumsuz referans teşkil etmektedir.

Vize Danışmanlığının Önemi

Profesyonel vize danışmanlığı, her şeyden önce bilgi ve tecrübe işidir. Değişen dünyanın dinamiklerine ayak uydurmayı, dünya konjonktürünü takip etmeyi gerektirir. Dünya siyasetinde, ekonomisinde ve demografisinde meydana gelen olaylar, ülkelerin vize rejimlerini değiştirmelerine neden olabilir. Çoğu zaman hızlı gerçekleşen bu değişikliklerin sürekli takip edilmeleri gerekir. Profesyonel vize danışmanlık firmaları, bu değişiklikleri takip edip aksiyon alarak müşterilerini yönlendirecek bilgiye, insan kaynağına ve teknik altyapıya sahip olmalıdır.

Bununla birlikte, vize başvurunuzda destek alacağınız firmanın profesyonel olup olmadığını tespit etmek çok önemlidir, zira “korsan” diye tabir edilen firmalar bu konuda fayda sağlamaktan çok zarar verebilirler. Bir firmanın vize danışmanlık hizmeti vermeye yetkili olup olmadığını anlamak için TÜRSAB üyesi olup olmadığına bakabilirsiniz. TÜRSAB A grubu acente statüsünde bulunan Re-Vize Profesyonel Vize Danışmanlığı firmamız, vize başvuru işlemlerinizi adınıza yürütmeye ve takip etmeye tam yetkili olup yasal mevzuatla tam uyum halinde faaliyet göstermektedir. Alanında uzman Re-Vize danışmanlarımız, başvurunuzdan önce pasaportunuzu teslim alarak güvenle korumakta, işlemlerinizi sizin adınıza gerçekleştirmekte ve sürecin takibini yaparak vizeniz sonuçlandığında pasaportunuzu size teslim etmektedir. Bunun yanı sıra, yurt dışı seyahatlerinizde ihtiyaç duyacağınız zorunlu sağlık sigortası, ucuz uçak bileti ve konaklama gibi konularda da ücretsiz danışmanlık hizmeti vermekteyiz.

Vize konularında uzman vize danışmanlarımız ile yüz yüze görüşmek için İzmir, Ankara ve İstanbul ofislerimizi ziyaret etmeyi unutmayın.

 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.