BLOG

Vize Reddinden Sonra Tekrar Vize Alma Şansınızı Re-Vize ile Artırın

A -A +
Vize Reddinden Sonra Tekrar Vize Alma Şansınızı Re-Vize ile Artırın

Vize süreci oldukça hassas bir süreç olduğu için yurt dışına çıkacak kişilerin bu konuda oldukça titiz davranması gerekmektedir. Eğer sizden istenen belgeler eksik ve yanlış bir şekilde ilgili konsolosluğa teslim edilmişse vizeniz olumsuz bir şekilde sonuçlanarak vize reddi ile karşılaşmanız oldukça yüksek bir durumdur. Bu gibi süreçleri en sağlıklı şekilde geçirmek için tüm yetkili kurumlar ve konsolosluklar profesyonel bir yardımın önemini vurgular. Siz de vize reddinden sonra tekrar vize almak şansınızı re-vize ile artırabilirsiniz.

Vize reddi, ne kadar can sıkıcı olsa da çeşitli nedenlerle zaman zaman yaşanabilen bir durumdur. Reddedilen başvuru ücretleri iade edilmediğinden dolayı, başvuru sahipleri maddi anlamda mağduriyet yaşayabilmektedir. Buna bir de vize reddinden dolayı iptal edilmek durumunda kalan seyahat planları eklendiğinde, başvuru sahipleri açısından ciddi bir mağduriyet oluştuğunu söyleyebiliriz.

Vize Reddi Sonrası İkinci Başvuruyu Yapabilir miyim?

Reddedilen vizelere  tekrar başvuru yapabilirsiniz. Ancak yeniden başvuru süreci, başvurunuz bir kez reddedildiği için doğal olarak daha zorlu bir süreçtir. Öncelikle vizenizin neden reddedildiğinin doğru tespit edilmesi gerekir (Schengen vizesi ret nedenlerini daha sonraki yazılarımızda tek tek ele alarak ayrıntılarıyla inceleyeceğiz). Bu tespit edildikten sonra iki kritik aşama bulunmaktadır. İlk olarak, başvurunuz eksik evrak veya yanlış bilgi nedeniyle reddedildiyse bu evrak ve bilgilerin itiraz süresi içinde tamamlanması gerekecektir. İkinci kritik aşama ise vize reddinize neden olan durum karşısında tutarlı bir argüman geliştirmektir. Unutmayın ki vize başvurunuz reddedildiyse konsolosluk tarafında sizin adınıza olumsuz bir kanaat oluşmuştur ve yeniden başvuruda odaklanılması gereken en önemli nokta, doğru bilgi ve belgelere dayalı tutarlı argümanlarla bu olumsuz kanaati olumlu yönde değiştirmek olacaktır. Uzmanlık ve tecrübe gerektiren bu süreç profesyonel bir anlayışla yönetilmelidir.

Schengen başvurunuz reddedildiyse, itiraz başvurunuzu Re-vize Profesyonel Vize Danışmanlığı firmamız aracılığıyla gerçekleştirebilirsiniz. İzmir, Ankara ve İstanbul ofislerimizi ziyaret ederek alanında kendini ispatlamış uzman vize danışmanlarımız ile görüşerek vizenizi en sağlıklı yoldan alabilirsiniz. Ya da iletişim formundan bize ulaşabilirsiniz.

 

Ofislerimize telefon ile ulaşarak yardım ve destek alabilirsiniz

Hızlı Yardım İçin Bize Ulaşın

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Alanında uzman danışmanlarımız kısa süre içinde sizinle iletişim kuracaktır.

Alabileceğiniz Vizeler

Vize türleri seyahat amacınıza ve maddi durumunuza göre çeşitlilik göstermektedir. Aşağıda yer alan vize kategorilerinden size uygun olanı belirleyerek doğru başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Hızlı Vize Başvuru
Tüm Blog İçerikleri
Arayın

Vize başvurunuz için yardıma mı ihtiyacınız var?

İhtiyacınız olan vizeyi birlikte belirleyelim.